lag brownies med blomster

VI ANTE IKKE AT EN BROWNIE KUNNE BLI SÅ VAKKER!

Det var spesielt en oppskrift som fikk oss jentene i redaksjonen til å stoppe scrollingen og sperre opp øynene denne helgen. Vanilla Diaries by C sine nydelige blomster brownies. Altså, hvor fint er vel ikke dette! Dette her må vi bare teste ut.

Oppskriften som er brukt for å lage denne brownien ligger i high lights inne på @vanilladiariesby.c, og Christine som står bak denne vakre kontoen har også delt sine tips til å tørke blomstene med oss.

Først og fremst må man passe på at man bruker blomster som er spiselige, her finnes det mange gode bøker man kan bruke, blant annet Urter og spiselige blomster eller Fra naturens spisskammer. Velg aller helst blomster som er dyrket frem økologisk eller fra egen hage, dette for å unngå sprøytemidler. Når blomstene er plukket så må de legges i press, legg de mellom ark med avispapir som legg de i press mellom to glatte flater. Legg for eksempel avispapiret med blomstene i på en benkeplate og legg en bunke med tykke bøker oppå (eller kjøp deg en blomsterpresse, det finnes mange tilgjengelig på Finn.no). Hvor lang tid de trenger å ligge avhenger av tykkelsen og størrelsen på blomsten, de fleste er klare etter cirka en uke. Når blomstene er helt tørre, så er det bare å bake i vei – og forsiktig legge på de vakre blomstene som pynt!

Photos: @vanilladiariesby.c