Blåbærgrøt til frokost

EN GOD START PÅ DAGEN MED BLÅBÆRGRØT

Vi er veldig glade i ulike varianter av grøt til frokost, både kjøleskapsvarianter og varm grøt. Og i disse dager er det denne grøten med blåbær det går mest i. Superenkelt og raskt å lage, og den metter godt. Vi har også puttet i litt ekstra godsaker, slik som chiafrø og kokosolje – og topper selvfølgelig med noe friskt og knasende!

For en porsjon blåbærgrøt trenger du:
– 2 dl havregryn
– 1 ss kokosolje
– 1 håndfull frosne blåbær
– bittelitt Ceylon kanel
– 2 dl valgfri melk, vi har brukt Gryr Fyldig

Bland alle ingrediensene i en liten kasserolle og kok opp forsiktig, la grøten stå og putre til den får rett konsistens. Følg godt med og rør i grøten, slik at den ikke brenner seg. Hell over i en skål og topp med det du har for hånden, velg gjerne noe friskt og noe som knaser litt – vi har valgt å toppe med friske bringebær, kiwi og kokosflak.