Kunst vi drømmer om å eie

KUNST TILFØRER PERSONLIGHET TIL ET HJEM

Dere har etterspurt tips til hvordan man kan tilføre hjemmet en personlig touch. Vi tidligere tipset om bruktfunn og vintagegjenstander, hvordan vi liker å bruke grønne planter og friske blomster for å tilføre freshness og at den sensoriske opplevelsen av et hjem er viktig – slik som at deilige duftlys, bruk av eteriske oljer og behagelige spillelister også er med å sette en god stemning hjemme. Også har du kunst, vi elsker hvordan vakre kunstgjenstander og bilder på veggene kan skape et ekstra spennende og personlig uttrykk hjemme.

Og ekstra hyggelig er det å komme over fantastiske kunstverk fra dyktige norske kunstnere, slik som de nydelige skulpturene til Anders Pfeffer Gjengedal. Anders  jobber med materialer fra naturen og vi elsker de organiske, bløte formene han skaper.

Altså, hvor vakre er ikke disse skulpturene laget i ask? De går rett opp på toppen av ønskelisten vår.

Er du like fan av Anders Pfeffer Gjengedal som det vi er så sjekk ut hjemmesiden hans. Du kan også klikke hjem hans nydelige verk herfra.