Bye bye puffy eyes

GI DEG SELV EN AVKJØLENDE OG DEILIG ØYEMASSASJE 

Puffy eyes på morgenkvisten, hovne allergi øyne, eller sliten av å sitte forann skjerm en hel dag?  En deilig avkjølende øyemassasje er magisk å starte eller avslutte dagen med.

Vi har tidligere skrevet om Gua sha og kinesiske massasjemetoder. Vårt nyeste tilskuddet i samlingen av beautyverktøy på badet er to rosebuds, eller rosenknopp som det heter på norsk. Små runde stener i rosenkvarts laget for å kjøle ned huden og gi fjes og øyne en deilig massasje. De er helt geniale å bruke til å løsne opp spenninger rundt kjeveparti og under kinnbein. Eller i nakken for den saks skyld.

For ekstra god og kald effekt pleier vi å ha de liggende i kjøleskapet før vi bruker de under øynene. Ta på litt olje i ansiktet og stryk roseknoppen forsiktig fra innerst under øynet og opp til tinningen. Fortsett på øyelokkene, over øyenbrynene og andre steder der du føler trenger litt kjærlighet. Så deilig!

Vi fant våre rosebuds  hos H&M.