Pasta med salvie på menyen

EVERYDAY IS PASTA DAY 

Skal vi gi deg et enkelt og godt middagstips? Pasta med salviesmør. Vi elsker pastaretter med rene og gode smaker, og dette er alltid en vinner på middagsbordet. Mange av ingrediensene tipper vi du kanskje allerede i skapet.

Du trenger: 
Pasta av typen du liker best 
4-5 ss smør 
1/2 sitron
Parmasan 
8-10 salvieblader
Salt og pepper 

Kok pasta i en kasserolle med lettsaltet vann og smelt en god glatt smør i stekepanna. Når smøret er gyllent tilsetter du  8-10 salvieblader. Ta pannen vekk fra varmen og la salvien godgjøre seg i noen minutter. Skvis deretter over en halv sitron og rør godt om.

Hell av vannet på pastaen, men la det være igjen litt, ca 1-2 desiliter. Tilsett pastaen og litt pastavann i stekepannen sammen med salviesmøret, sitron, salt og pepper og bland godt. Varm forsiktig opp stekepannen med pastaen og riv over deilig parmesan. Pynt opp med noen freshe salvieblader og nyyyt.