På jakt etter det perfekte beltet?

HER ER EN FAVORITT VI KOMMER TIL Å BRUKE MASSE

Noe av det aller vanskeligste å finne til garderoben er fine belter, men når man først finner de blir de gjerne favoritter for livet. Og dette beltet fra dette den polske designeren Magda Butrym elsker vi akkurat nå .

Hvorfor vi elsker dette? Det ser ut som et belte vi kunne ha funnet på et vintagemarked på reise i Mexico også elsker vi at det er brunt! Vi elsker detaljene med spennen og metallpynten som allerede ser vintage ut, det fine mønsteret som er trykket inn i skinnet og at selve skinnet er røfft og litt læraktig.

Vi klikket det hjem fra Moniker , og akkurat nå bruker vi det til lyse jeans og fin blondeskjorter, men til sommeren skal det få sitte rundt livet på sommerkjolene og til høsten over blazere og kåper. Og noe sier oss at det kommer til å bli finere og finere jo mer vi bruker det.