Smoothie med grønnkål og papaya

EN FRESH GRØNN START PÅ DAGEN

Da vi sto i matbutikken her om dagen, så ble vi stående og undre oss litt over at vi sjelden bruker papaya. Den så jo så fresh ut der den lå, så vi bestemte oss for å kjøpe med oss en. Papaya er ikke den enkleste frukten å lage ting med, den har en litt uvant smak – men vi har funnet ut at den ofte fungerer best sammen med enten lime, banan eller ananas. I dag ble det sistnevnte. En halv papaya gikk i blenderen sammen med 2 never frossen ananas og 3-4 klumper frossen grønnkål. Har du ikke kjøpt frossen grønnkål før? Det bør du teste, de er supersmarte hvis du lager mye smoothies. De er frosset ned i passende store biter, slik at du enkelt kan tilsette ønsket mengde i smoothies, så lettvint!  Sånn – så enkelt var det å lage en deilig smoothie av en av disse fruktene man ikke kjøper så ofte.