En nyhet til de strikkeglade

NYE OPPSKRIFTER OG NYTT GARN FRA KNIT CAMILLA PIHL

Våren er i full blomst, men det stopper ikke oss fra å ville strikke! For lite slår å sitte i en solvegg med et strikketøy i fanget! Knit Camilla Pihl lanserer i dag ett helt nytt garn  i 20 freshe farger og med mange fine oppskrifter til. I tillegg har vi tatt noen av våre gode gamle klassikere og laget oppskrifter på de med vårt nye garn som heter CLOUD.

Cloud er et kabelspunnet luksusgarn i 42 % babyalpakka, 42 % ekstra fin merinoull og 16 % polyamid som gir superlette og myke plagg, og er et perfekt valg for deg som er nybegynner med pinner og garn.
Garnet er skikkeligt godt å strikke med, og gir et jevnt og fint maskebilde. Fargekart og mer info om garnet finner du her!

Oppskriftene finner du her og flere kommer i løpet av våren! Håper du liker og finner deg noen favoritter!