We love a good face mist

ETTERELENGTET FUKTIGHET NÅR MAN SITTER FORAN SKJERM

Det er ingen hemmelighet at man kan føle seg litt grå og trist i fjeset etter mange timer foran skjerm. Derfor liker vi alltid å ha en liten pick-me-up, i form av en fuktighetsgivende mist, i nærheten av der vi sitter og jobber. For litt siden så vi at Origins hadde kommet med en ny variant, som vi plukket med oss. Den har en superfin mist (det er et must, vi liker at selve sprayen bare har et superlett slør med fuktighet), den føles som om den gir ansiktet litt sårt etterlengtet fuktighet og virker beroligende når huden er litt ute av seg. Hvis du følger noen asiatiske beauty bloggere på Instagram eller TikTok så har du kanskje lagt merke til at de ofte bruker en del hudpleie med ulike sopper, slik som reishi og tremella (også kalt snow mushroom), kjent for å øke fuktigheten i huden – og det finner du i denne misten.

Origins sine produkter kan du blant annet få kjøpt hos Kicks.