En favoritt på baderomshylla

EN DEILIG MASKE TIL TØRST HUD 

Masker er helt genial egenpleie. Og det fine med masker er at du kan påføre de samtidig som du gjør andre ting (hallooooo hjemmekontor!). Det beste er selvsagt å ta seg litt egentid og kose seg med deilige masker, beina på bordet, et nytt magasin og en kopp te – men det er ikke alltid det funker.

En maske vi har blitt spesielt glad i den siste tiden er Embryolisse sin Hydra Mask. En deilig kremet maske som trekker godt inn i huden, etterlater den silkemyk og gir en skikkelig fresh følelse.

Masken inneholder blant annet hyaluronsyre, sesamolje og søt mandelolje. Lukter nydelig gjør den også, akkurat passe mye. Vi liker å bruke masken et par ganger i uken på ansikt, hals og smør den gjerne litt nedover brystet og utover skuldrene også.

Du får tak i denne masken hos blant annet Heaven Scent og Farmasiet.no