Quesadilla med søtpotet og bønner

SUPERDIGG PLANTEBASERT MIDDAG OG EN DU BØR FØLGE

Fysen på noe skikkelig fresht med et lite kick? Da er disse saftige quesadillene noe for deg! De er raske og slenge sammen og en favoritt for hele familien. Vi kom over oppskriften hos Hanne-Lene, og så med en gang at dette var en oppskrift vi måtte teste ut – vann i munnen! Disse quesedillaene er fylt med deilig krydret søtpotet, spinat og sorte bønner. Hvis du vil lage de helt plantebaserte så kan du bruke Go’Vegan sitt alternativ til revet ost, den er helt super!

Hvis du kunne tenke deg å spise mer plantebasert, så kan vi varmt anbefale å følge Hanne-Lene for masse digg inspo. Hun har også et par helt supre vegetariske kokebøker med masse digge retter.

Oppskriften og fremgangsmåten på Hanne-Lene sine quesadillas med søtpotet og bønner finner du her.

Og et lite tips! Skvis over godt med limesaft før servering, det smaker ekstra fresht.