Tropisk sitronkrem

SITRONKREM OG SMAK AV FERIEMINNER

Sitronkrem er noe av det beste vi vet om. God på pannekaker, pikekyss, kaker, pai, brødskiva – Ja det meste! Vi tipset om en klassisk og god sitronkrem oppskrift for en liten stund siden som du finner her. En annen favorittvri på sitronkremen er å blande inn et par pasjonsfrukter, for en tropisk og deilig smak.

Du trenger:
3 pasjonsfrukt
Saften av 2 sitroner
50 g usaltet smør
1 dl sukker
4 eggeplommer

Ta frem en kjele og putt i 4 eggeplommer, sukker, saften av sitron og fruktkjøttet fra pasjonsfrukten. Sett på middels varme og la det småputre mens du rører i cirka 10 minutter.  Når den har begynt å tykne, tar du kjelen av plata og rører inn usaltet smør. Hell pasjonsfruktkremen over i en fin beholder og la det avkjøles (hvis du klarer å vente da!)