Hei fra kontoret

KJENNER ENERGIEN BEGYNNER Å KOMME TILBAKE

Etter flere måneder hvor energien har vært sånn ganske på minus kjenner jeg at jeg begynner å komme tilbake til meg selv igjen! En følelse som er helt fantastisk! Jeg har vært skikkelig flink og fulgt min egen oppskrift på «The Self Care Club» som jeg skrev om tidligere denne måneden. Det handler om å gjøre en fin ting for seg selv hver dag, sånn helt lavterskel. Og det funker.  Dagens «feel good» for meg var å gi meg selv en time på kontoret med varm te og podcast. -Også funker det alltid på humøret mitt å ha på seg en stripete genser.

Og dere, takk til alle som følger meg og de fine Pihl jentene i redaksjonen her inne.  Vi blir så glad for tilbakemeldinger på at dere blir inspirert. Det er jo akkurat det vi vil, og ekstra viktig med litt gode vibber føler vi det er i disse tider. Ta vare!