When in New York

ET AV STEDENE VI DRØMMER OM Å BESØKE I NEW YORK

Mens vi venter på en normal hverdag, så drømmer vi oss avsted til alle verdenshjørner. Det er så mange steder vi har lyst til å oppleve, steder vi vil spise og steder vi vil besøke. På listen over steder vi vil besøke i New York har dette stedet sneket seg inn, etter at vi har sett det dukke opp på @heydavina sin vakre Instagramprofil. Hun er forresten et must å følge hvis du planlegger en fremtidig New York tur!

På toppen av hotellet The Beekman ligger takrestauranten Temple Court on 10. Og for en takterrasse! Det bugner av blomster og grønne planter, og hvis du besøker den til rett tid så får du også se den vakre Wisteriaen blomstre!

Restauranten er jo nesten verdt å besøke kun for den vanvittig vakre beliggenheten, men maten er nok heller ikke noe å utsette på, det er den prisvinnende kokken Tom Colicchio som står bak menyen.

Photos: @Heydavina