Lyst til å freshe opp hjemmet?

VI LAR OSS INSPIRERE AV KID INTERIØR

Jeg er veldig stolt av å si at vi i Camilla Pihl Magazine har teamet opp med Kid Interiør i år, for å inspirere dere med fine ting du kan freshe opp hjemmet ditt med. Og vi gleder oss stort til å vise dere våre favoritter i tiden som kommer. Man har brukt mye mer tid i hjemmet den siste tiden og aldri har det vært viktigere med trivsel der man bor. Det er ofte så lite som skal til for å skape stemning og endre utseende på et rom. Et nytt teppe og noen puter kan gjøre en verden av forskjell!

Kid Interiør har en utrolig fin sommerkolleksjon ute akkurat nå og vi har allerede plukket ut mange favoritter som vi gleder oss til å fylle hjemmet med.

Noen av favorittene får du en liten smakebit på under her og snart skal dere får se hvordan man styler og forvandler et rom med de.