Et rom for ro og velvære

MITT PERSONLIGE LILLE SPA

Da vi skulle pusse opp badet i første etasje ønsket vi å lage vår egen lille spa-avdeling for når man ønsker å trekke seg tilbake. Ett sted hvor skuldrene senkes og man kan finne ro.  Ett deilig rom med i beroliggende farger, med fine detaljer, egen steamdusj og perfekt belysning. Og det fikk vi til takket være Lomundal Bygg!

For flere bilder og leverandørlister fra badet klikk deg inn til Lomundal her.

Rommet er ikke det største, så her var det viktig å maksimere utnyttelsen, og skape smarte løsninger. Det var viktig for oss å lage gode løsning for oppbevaring og holde det så godt skjult som mulig, slik at man ikke blir forstyrret av synet av toalettsaker når man steller seg.

Designet er inspirert av japan og natur og rommet skiller seg ut fra resten av huset med sine noe mørkere detaljer og armaturer i messing.

For mer info om fliser, materialer, design og flere bilder av badet. Klikk deg inn på Lomundal for et komplett liste og oversikt.

Og har du lyst til å titte og bli inspiret av bad nummer 2 så kan du kikke på det her.