Enkel og fresh potetsalat

DET PERFEKTE TILBEHØRET TIL VÅRENS FØRSTE GRILLING

Vi elsker at asfalten begynner å bli bar og tørr, at det begynner å sprette frem grønne skudd rundt oss og at det er skikkelig følelse av at våren er på vei. Og en frisk potetsalat med vårlige smaker er perfekt å servere når man prøver grillen for første gang denne våren. Vi har fylt salaten med alt som er fresht, og ekstra digg er det at den er så enkel og rask å lage.

THIS IS WHAT YOU NEED:
Perlepoteter
Reddiker
Vårløk
Bladpersille
Dijon sennep
Akasiehonning
Sitron
Salt & pepper

Kok perlepotetene i cirkaa 15 minutter, stikk i de med en liten gaffel for å kjenne om de begynner å bli møre. Kutt opp reddiker, vårløk og bladpersille og putt i en passe stor bolle. Når potetene er ferdig kokt deler du de i to og avkjøler de litt, før du blander de med det andre i bollen. En god potetsalat trenger en fresh og digg dressing. Dressingen er laget litt på slump, men vi brukte cirka 2 spiseskjeer dijonsennep, 2 spiseskjeer akasiehonning, saften av en halv sitron, salt og pepper. Smak deg frem.

Bland alt sammen og nyt en deilig potetsalat som passer til det aller meste.