Kult magasin for mammaer

SOLSKINN, FUGLEKVITTER OG ET SKIKKELIG INSPIRERENDE MAGASIN

Små pauser ute i solveggen med solbriller på nesetippen, med lyden av småfugler som kvitrer i bakgrunnen, en god te i koppen og masse inspirasjon og et par hundre sider med inspirasjon – det er fint det. En liten pause som gir påfyll på så mange måter. Vi håper du har fått ladet opp energibanken i påsken, og føler deg klar for vår!

MiLK Magazine er et magasin vi liker å plukke med oss fra magasinhyllene, med fokus på det moderne familielivet. Superfint og inspirerende magasin for oss som er mødre! Det er visuelt veldig vakkert, med fine artikler om familieliv, hjem og interiør, oppskrifter, reisetips og kult innhold rundt familieliv. Et skikkelig hyggelig magasin å bla i, og som vi gjerne tar frem igjen gang etter gang når vi trenger å koble av litt eller få litt inspirasjon. Mange andre magasiner føles fort litt utdatert, men dette har en coolness over seg som gjør det mer tidløst, samtidig som det føles veldig aktuelt. Har de ikke MILK Magazine inne på den lokale Narvesen, spør om de kan ta det inn, eller klikk det hjem herfra.

Pst! Det har kommet ut en ny utgave av magasinet i bladhylla på Narvesen nå, så ikke titt etter dette coveret!