Duftlys + løkblomster

HELT ENKEL OG VELDIG VAKKER PÅSKEPYNT

Vi er så utrolig glad i blomsterløk, og synes de er veldig dekorative. Derfor liker vi ofte å la de spille  hovedrollen når vi skal pynte til påske. De gjør seg så godt i sin enkelthet, at det ikke er så mye annet som skal til.

Her har vi funnet frem noen gamle glass som det opprinnelig var duftlys i, nå fungere de som telysstaker, blomstervaser, til opp bevaring av småting – ja det meste egentlig. Men i påsken skal de få lov til å huse blomsterløk.

Vi elsker den enkle, litt rå looken som det gir når du tar blomsterløken opp av potten og rensker den for jord – og lar den stå slik, helt bar og fin i duftlysglassene. Så enkelt, så fint!

Superfine å ha samlet på et bord, eller spre de litt utover der du vil få inn litt vårlig påskepynt!