Påskeegg med tørkede blomster

DE BLOMSTRENDE PÅSKEEGGENE DU ENKELT LAGER SELV

Det er skikkelig hyggelig å ha noen små påskeprosjekter man kan sitte å pusle med i påsken. Og dette er et enkelt lite prosjekt som ikke krever all verden av forberedelser og som alle kan få til. Også blir resultatet skikkelig fint! Vi har laget påskeegg med tørkede blomster.

Ideen fikk vi da vi var innom Søstrene Grene og så at de hadde små pakker med tørkede blomster. Du kan jo selvfølgelig tørke blomster selv (stemor er superfine å tørke!), det er jo ikke så avansert, det bare krever litt tid og tålmodighet. Ellers kan du klikke hjem noen pakker med disse. Ellers trenger du selvfølgelig egg, litt blankt hobbylim og gjerne en pensel.

Pensle den ene halvsiden av eggene med et raust lag med hobbylim og legg deretter på de tørkede blomstene, dytt de gjerne litt godt på plass i limet med baksiden av penselen. Deretter er det bare å la eggene ligge og tørke. Og fortsett med den andre halvsiden når limet har tørket.

Sånn, da er det bare å la eggene tørke – før du kan bruke de til dekorasjon!