Lune epler med alt som er digg

LYST PÅ NOE DIGG? DA BØR DU TESTE UT DETTE 

Denne påsken skal vi kose oss så godt vi bare klarer med god mat, digg snacks, en økt med yoga eller to og disse lune eplene med alt som er digg. Hva med å  servere en liten dessert fast etter hver middag i påsken? Det har du og dine fortjent! Disse eplene slenger du sammen i en fei.

Du trenger:
Epler
Sjokolade
Marshmallows
Smør
Sukker
Kanel

Det første du gjør er å sette ovnen på 190 grader varmluft. Ta frem eplene og del de i to for så å ta ut kjernen så du får plass til sjokolade og en marshmallows på toppen. Lag en deilig, søt blanding av smør, sukker og kanel som du smører eplene inn med. Putt eplene i en ildfast form og putt oppi en liten neve sjokolade så det dekker hullet. La de kose seg i ovnen i en 15-20 minutters til eplene begynner å bli litt møre. Ta de ut av ovnen og putt en marshmallows oppi hvert eple, stek noen minutter til i ovnen til de har fått en gyllen fin farge. (hvis du syntes det tar litt lang tid kan du sette på grillen på ovnen, men da må du passe skikkelig godt på!!) Yummi!

Da er det bare å nyyyte!