Finn frem malekosten og lerret

VI KALLER DET MEDITASJON PÅ TUBE

Hva med å gjøre noe som gir deg hvilepuls i påsken? Gjør noe som får deg til å legge vekk mobilen, koble av og roe ned. Vi er stor fan av yoga, pusteøvelser og lange bad, men å finne frem malerpensel og lerret er vel så meditativt. Et lite tips hvis det å male ikke faller deg helt naturlig er å finne noe herme etter.  Kanskje det er utsikten ut av vinduet hjemme eller et bilde du liker på telefonen din. Det gjør ingenting om det ikke ligner til slutt, poenget er bare å ikke anstrenge seg, la tankene fly og gå inn i sin egne lille boble. Det er så digg å få tid til å være litt kreativ! La tankene vandre og kos deg med fargene!

Selv om mange butikker er stengt i disse dager, så finnes det både klikk&hent løsninger og selvfølgelig vanlig netthandel. Vi klikket hjem maling fra ark.no, lerret kan du finne hos blant annet Clas Ohlson og Søstrene Grene.