Calm Easter Surroundings

NÅ BEGYNNER DET Å NÆRME SEG PÅSKE

Litt etter litt begynner det å minne mer og mer om påske hjemme hos oss. Ofte er det ikke all verden som skal til, og det trenger ikke koste skjorta. Man kommer langt med løkblomster, gåsunger (er du heldig så vokser de kanskje rett utenfor hos deg), og litt enkel påskepynt.

Akkurat nå kjentes det veldig riktig og godt med litt naturlig og nedtonet påskepynt. Noen ganger kan man kjenne på at det er litt mye som foregår, og mange inntrykk – og da kan det være ekstra godt å ha det litt rolig og nedtonet rundt seg på hjemmefronten. Men ikke noe mindre koselig av den grunn!

Den siste tiden har vi begynt å ta vare på lysstumpene, vi synes rett og slett de er veldig dekorative. Når et har brent ned, så legges lysstumpen i en egen krukke som får stå fremme. Det er noe noe vibbene det gir, det minner om mange hyggelige stunder med tente lys og fine øyeblikk – det gir rett og slett veldig gode assosiasjoner.

Vi har en forkjærlighet for ting fra naturen og disse små vakteleggene er så søte, vi kjøpte de hos en lokal blomsterforretning, men har også sett de på hobbyforretninger og garnbutikker der de har litt hobbysaker.

Siden denne påsken blir litt annerledes enn det man er vant til, skal vi legge inn litt ekstra fokus på de små øyeblikkene og de tingene som gir oss glede og overskudd. Akkurat nå er det en deilig kopp med te og rolig musikk over høyttalerne. Deilig musikk skaper god stemning, og denne listen med rolig jazz, og denne spillelisten her går det mest i nå om dagen.