Trenger du hjelp med innredning?

NOEN GANGER TRENGER MAN ET TRENT ØYE

Det er ikke bare bare å innrede et helt nytt hjem. Når det står ferdig oppusset og rommene står klare kommer neste fase. Hvordan skal man innrede? Man har ofte en ide og en viss fornemmelse av hvordan man vil ha det, men noen ganger trenger man et trent øye til å hjelpe til, som ser smarte løsninger og kombinasjoner man kanskje ikke hadde tenkt på selv. En person med et kreativt blikk og evnen til å se løsningene som forvandler et rom til et sted hvor det skal leves og skapes minner.

Vi jobbet tett med interiørarkitektene i Slettvoll da vi skulle innrede hjemmet vårt. De hjalp oss med å finne løsninger til stuen og uterommet vårt. I tillegg til gardiner og div accessories rundt om i hjemmet.

Slettvoll Prosjekt hjelper deg å se helheten. De lager fine moodboards med utgangspunkt i fargepaletter du liker, og kommer med forslag til alt fra farge på tepper,  gardiner, stoffer til sofa, puter, og de små tingene som er med på å  skape et hjem og gjøre det hyggelig og fint.

Vi tok med oss flisene vi hadde på kjøkkenet, fargen på gulvet , veggefarger etc slik at de kunne bygge interiør og fargepaletten rundt dette. Noe som gjorde at vi fikk et bedre overblikk.  Slettvoll sine interørarkitekter kan hjelpe deg med alt fra plantegninger, møbleringsplan, belysning, spesialdesign av bokhyller, garderober, peiser og mye mer. Klikk deg gjerne inn på Slettvoll sine nettsider for mer info.

De fleste av dere har sett glimt fra huset i mine sosiale mediere og jeg kommer til å dele mer etterhvert slik at dere får se resulatet fra moodboard til hvordan det faktisk ble.