Tid for solskinn OG FINE BLUSER

DET ER SOL OG  TID FOR FINE BLUSER

Fy søren så mye det har å si på sinn og humør at solen skinner . At man kjenner at det blir litt og litt varmere for hver dag som går. Og det hjelper og på med prosjekt «The Self Care Club» som går ut på å gjøre 1 til 2 fine ting for seg selv hver dag. Sånn helt lavterskel. For meg kan det være så enkelt som å ta på meg en jeans og en fin bluse. Sånn at jeg føler meg litt fin.

Og fin føler jeg meg i min nye Tiffany shirt fra min egen kolleksjon. Den er i crisp bomull, har søte små pufferemer og fine små blomsterbroderier. Broderiene i kolleksjonen er inspirert av min fine bestemor som var en racer på håndarbeid. Hun pleide å brodere fine blomster på store fine duker. Så litt av hennes sjel er med meg i denne blusen. Kanskje derfor den gjør meg litt ekstra glad?