Photoshoot og vakkert hjem

ETT FANTASTISK HUS OG NYTT PROSJEKT IN THE MAKING

Noe av det jeg er mest takknemlig for med jobben min er alle de fine menneskene jeg møter og ikke minst alt det fine jeg er så heldig å oppleve. Det inspirerer meg så mye i mine kreative prosjekter. For noen uker siden hadde jeg shoot for ett nytt prosjekt som jeg lanserer om ikke alt for lenge. Et prosjekt jeg er skikkelig spent på og som jeg gleder meg til å dele med dere da det er i en helt annen kategori for meg… (Ja, nå kan dere lure…)

Shooten hadde vi ett helt fantastisk hus. Ett sånt hjem som inspirerte fra sekundet man satte foten innenfor porten. Uansett hvor man snudde seg var det fylt med små detaljer og magi. Helt utrolig vakkert! Og jeg er så takknemlig for at vi fikk låne huset! Og vil du se mer av dette hjemmet kan du følge Ingvild Flesland på instagram hvor hun deler fine små bilder og hverdagsmagi.