Join the the self care club

THE SELF CARE CLUB STARTER NÅ

Self Care. Ja da , du har sikkert hørt det i det uendelige, hvor viktig det er å sette av litt tid for seg selv. For meg, og særlig i disse merkelige tider kjenner jeg at det viktigere enn noensinne å være litt god mot seg selv. Det burde jo egentlig være en selvfølge å være snill med seg selv, men desverre er det ikke så lett alltid. Jeg vet jo akkurat hva som skal til for at jeg skal føle meg bra, men med hjemmekontor, masse jobb og en liten baby har det å prioriterer meg selv havnet nederst på to do listen.

Så som med alle ting som ikke får næring og kjærlighet har jeg og følt meg daff, trøtt og grå. Nå tar jeg tak og målet er å gjøre  en fin ting for meg selv hver dag. Sånn helt lavterskel. Vi snakker å ta seg tid til å sitte i 1o minutter å drikke en smoothie, lakke tåneglene eller ta ett varmt deilig bad på kvelden. Små ting som gjør en forskjell over tid.

 

Og du er hjertlig velkommen til å joine min challenge. En liten fin ting som gjør deg godt hver dag.