Vakre blomster sprer glede

STØTT EN BLOMSTERBUTIKK DU ER GLAD I

Vi i camillapihl.no redaksjonen er utrolig glad i blomster. Uten friske blomster på bordet så føles hjemmet litt nakent. Og vi kjenner at vi alltid blir like ekstatiske hver gang vi kommer over vakre blomster, enten om det er vakre blomster utenfor blomsterbutikkene i nabolaget eller vakre blomster som popper opp i feeden vår på Instagram. Vi finner rett og slett veldig mye glede i blomster! Og derfor tenkte vi å tipse om noen av våre blomsterfavoritter som tar i mot bestillinger for henting eller utkjøring i disse dager – slik at du kan unne deg en bukett med blomsterglede, eller glede noen du er glad i! I Oslo er det mange vakre, unike blomsterbutikker, slik som ViaOvidia, Frøken Flood Blomster, Botanik, Carousel. Vi har også noen fine blomstrende favoritter andre steder, slik som Bakklandet Blomster i Trondheim, Bergamot Blomsteratelier på Lillehammer og Fiori i Moss.

Photo: Bakklandet Blomster