En himmelblå drøm

KAN DU KJENNE DET? DEN LYSE FINE TIDEN ER PÅ VEI!

Solstrålene som kiler deg på nesa på morgenen, lyden av fuglekvitter, lengre og lysere dager og lukten av hav og saltvann. Vi nærmer oss sakte men sikkert sommeren. Og det eneste vi har lyst til er å fylle hjemmet med luft, lys og friske farger.

 

Med sin nydelige duse himmelblå farge representerer Frøya sengesettet fra Høie alt vi lengter etter med den kommende sesongen. Den crispe og svale følelsen av den økologiske bomullen mot huden, den avslappede steinvaskede looken som gjør at du ikke trenger å stryke sengesettene – de krøller seg bare på den helt riktige måten. Frøya sengesettene er og blir en stor favoritt hos oss, og fargen Himmelblå – du er helt perfekt!

Nå får du -20% på Frøya i himmelblå og flere fine farger, tilbudet gjelder frem til 04.april.

Friske morgener med sola som vekker oss, og lange lyse sommerkvelder – vi er så klar for det!