Lyst til å teste Gua sha?

LEGG INN LITT EKSTRA EGENPLEIE PÅ AGENDAEN

Nå som mange er i lockdown, så har man kanskje litt ekstra tid til å teste ut ting man lenge har gått og tenkt på, eller ta frem igjen ting fra nederst i skuffen. Kanskje du har noen gua sha stener liggende som fortjener å bli brukt! Vi lover deg, det er skikkelig, skikkelig deilig – og en superfin måte å gi seg selv litt egenpleie. Vi har skrevet om gua sha her tidligere, og nå finner dere også en superdeilig liten gua sha rutine med Charlotte Wollebekk fra Studio C på vår Instagram. Studio C er en skjønnhetssalong med en holistisk tilnærming her i Oslo, og vi har opplevd noen av våre beste behandlinger hos dyktige Charlotte.

 

Gua sha er en 2000 år gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor huden ‘skrapes’ med en sten og teknikken kan sammenlignes litt med akupunktur da man stimulerer forskjellige soner i fjeset og på kroppen. Det blir litt det samme som en god massasje, det føles som man får i gang en god flow i ansiktet eller kroppen. Man setter i gang sirkulasjonen og kan kjenne at man får en god effekt på stive og ømme områder, det kan også virke positivt på puffiness og ikke minst så kjennes det deilig å gi seg selv litt fokus og pleie.

Det finnes også mange gode instagramkontoer som legger ut videoer og tips. Noen av våre favoritter er Wildling_beauty, Britta Plug (hun blir av Harpers Bazar kalt selve «Queen of Holistic Skincare»), Studio C og Treatmentbylashin.