Fra bad til walk in closet

HISTORIEN OM ETT BAD SOM BLE TIL EN WALK IN GARDEROBE

Som de aller fleste drømte jeg om et walk in closet da vi satte i gang totalrenovering av huset. Løsningen ble at det som tidligere var et bad ble til min drømme walk in garderobe.  Noe vi aldri hadde klart uten hjelp. Vi skjønte ganske tidlig at vi trengte en totalentreprenør på dette prosjektet og valget falt på Lomundal Bygg som ikke bare har hjulpet oss med dette rommet, men med oppussing av hele huset.

For flere bilder og leverandørlister fra garderoben klikk deg inn til Lomundal her.

Sånn som dette så inngangen til det som skulle bli en walk in garderobe ut før vi startet.

Og slik som dette ble resultatet og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Hyller helt opp til taket gir masse plass, og på vinteren kan sommergarderoben pakkes vekk i de nederste skapene eller øverste hyllene og visa versa.

Å velge å kle hele den ene veggen med speil fra tak til gulv gjør utrolig mye for romfølelsen og gir en illusjon om at garderoben er dobbelt så stor.

Vi har og satt inn lys i hyllene og over heng slik at det er behagelig å være der på kveldstid.

Jeg ELSKER det ferdige resultatet og føler at jeg har fått meg ett eget lite rom. Det er og en annen liten en i familien som synes det er veldig stas å speile seg i de store speilet og hjelpe til «å rydde»i hyllene (smile emoji).

For mer info om , materialer, design og flere bilder av garderoben. Klikk deg inn på Lomundal for et komplett liste og oversikt.