En grønn suppe på menyen

-Inneholder reklame for egne merkevarer-

EN SKIKKELIG GOD SUPPE 

Jeg vil fylle hjemmet med grønne planter, kle meg i grønne klær og spise masse grønt mens jeg venter på våren. Her om dagen ble det spinatsuppe på menyen. Vegansk, kremet og latterlig god. Trikset er å tilsette kokte poteter for fylde. Her er oppskriften.

Du trenger:

1 finkuttet liten løk
1 hvitløksfedd
500 g ish skrelte poteter kuttet opp i små biter
1 pakke fersk spinat
1 liter vann

Salt og pepper
Grønnsaksbuljong
Saften av sitron
Oatly Creme Fraiche

Hell olivenolje i en kjele og la løk og hvitløk surre til det blir blankt og mykt. Tilsett de skrelte potetene sammen med grønnsaksbuljongen og vannet. La det hele småkoke til potetene blir møre. Tilsett spinat og la det koke inn i blandingen. Smak til med salt og pepper, eventuelt en dæsj med sitron. Kjør blandingen i en blender og legg på en dæsj Oatly Creme Fraiche og nykvernet pepper. Megagodt for både kropp og sjel!

Den grønne genseren kommer fra Camilla Pihl