Skincare tips på Instagram

KONTOENE VI FØLGER FOR Å NERDE LITT OM HUDPLEIE

Det er alltid veldig gøy å dypdykke litt ned i ekspertenes kontoer, for å plukke opp små og store tips og lære litt mer. Og her er noen av kontoene vi følger og plukker opp de beste hudpleietipsene fra!

Shani Darden er hudeksperten og den mye omtalte hudpleieren til mange av de mest kjente fjesene i LA. På kundelisten hennes finner du blant annet Rosie Huntington-Whitely, Jessica Alba, Chrissy Teigen og Emily Ratajkowski. Hun har også utviklet en egen hudpleieserie med produkter, og deler små og store hudpleietips på sin Instagram.

Into the Gloss er kontoen å følge for inspirasjon, de spennende nye produktene, beautyintervjuer og en god mix av inspirerende innhold.

Britta Plug har vi fulgt en stund, hun deler nemlig mange inspirerende gua sha videoer og tutorials. Vel verdt å følge hvis du er interessert i holistisk hudpleie.

– Joanna Czech er hudterapeut, Dior sin Global Skincare Expert og grunnleggeren av Chechlist og eier flere hudpleiestudioer, blant annet i New York. På hennes Instagramkonto kan man plukke opp mange gode tips, både de helt små enkle tipsene til hele rutiner.

– Hun kaller seg en skincare geek, og vi nerder gjerne litt gjennom den vakre kontoen hennes. Emma Horareau er navnet, og den inspirerende kontoen finner du her.

Bag snob, eller Tina Craig ble jo kjent for sin Face Icing (som vi kjenner vi fikk skikkelig lyst til å teste!) Og den gløden hennes, den får man jo lyst på. Her snapper vi opp gode tips til hudpleierutinen vår rett som det er!