Velkommen inn på kjøkkenet mitt

LYST, LUFTIG, PRAKTISK, FRESHT OG UNIKT

Lyst, luftig, praktisk, fresht og unikt. Det er ord jeg vil bruke for å beskrive kjøkkenet vårt. Vi har åpen løsning på kjøkkenet ut mot stuen og ønsket oss ett kjøkken som sømløst bandt sammen hele rommet. Og vi ville ha det skikkelig fint, uten at det gikk på bekostning av det praktiske. Og da vi startet helt fra scratch trengte vi hjelp. Lomundal Bygg hjalp oss og dette ble resultatet.

En liste  med leverandører, farger, samt flere bilder finner du om du trykker deg videre her til Lomundal. 

Jeg elsker at det er så rene flater, noe som gjør det enkelt å holde rent med en liten baby i hus. Og treverket på kjøkkenøya gir rommet en ro og varme som trengs for å bryte opp i det stramme.

Kjøkkenøya er smykket i hele rommet. Elsker at vi gikk for en rund form istendenfor den mer tradisjonelle firkantede kjøkkenøya. Den gir en fin organisk følelse i rommet, og den er praktisk med skap og hyller rundt hele.

For mer info om, materialer, design og flere bilder av kjøkkenet. Klikk deg inn på Lomundal for et komplett liste og oversikt.