Fine ting på veien

EN VAKKER BLOMSTRENDE OASE I MOSS

 Det hender ganske ofte at vi kommer over fantastiske konsepter, butikker og steder vi får lyst til å besøke når vi scroller på Instagram. Et sted vi har hatt i kikkerten en liten stund er Fiori, en liten blomsterbutikk i Moss. Det har alltid sett så vidunderlig vakkert ut når de vi har sett små digitale glimt fra butikken. Og her om dagen så var vi innom denne lille blomsterperlen.

En vakker liten butikk i industrielle lokaler i Verket, fullstappet med nydelige blomster, håndplukkede vintageskatter, fine bøker, vakre potter og nydelig interiør.

Har du sett noe så vakkert? Vi falt pladask for disse anemonene!

De er også verdt et besøk hvis du er ute etter glassklokker, de hadde et stort utvalg i forskjellige størrelser og fasonger.

Butikken er ikke så stor, men veldig inspirerende og et sted man lett kan tilbringe lang tid for å titte på alle de fine skattene de har fylt lokalet med.

Vi falt også pladask for den vakre doble vintagevasken bak disken. Den er fra 40-tallet og er et funn fra en klassisk villa i nærheten, og bød på en liten utfordring da den skulle flyttes – da den veier hele 365 kg. Men vel verdt jobben spør du oss, så nydelig!

Hvis du har lyst til å stikke innom Fiori når du er i nærheten, så finner du de i Verket i Moss.