Bruk krukker som vaser

ET SUPERFINT ALTERNATIV TIL VASER

Blomstene fine trenger ikke alltid stå i vaser, det er superfint å bruke andre fine ting du har i skapet! En ting vi liker skikkelig godt, det er å ha friske blomster i krukker. De er ofte litt mer skulpturelle og gjør litt mer ut av seg, og da er det ikke mange blomstene du trenger å fylle de med før det ser veldig dekorativt ut! Det er ikke alltid så enkelt å komme over fine krukker, så vi ble superglade da vi kom over disse to fine på H&M Home for litt siden.

Hvis du liker krukker med litt ekstra god størrelse på, og synes de du finner ofte blir for små – ja, da har vi et lite tips til deg! Snart begynner hagesentre og store blomsterbutikker å fylles opp igjen med krukker til utebruk, hagemøbler og denslags, og der kan du ofte fine skikkelig fine krukker som er fine å bruke innendørs også! Hvis utekrukkene har dreneringshull i bunnen, så setter du bare en helt vanlig vase med vann oppi krukken, så er det bare å fylle på med blomster!