Ta deg en kunstpause

Å BRUKE TIDEN PÅ NOE ANNET ENN TELEFONEN

Vi er sikkert ikke de eneste som har skaffet oss en hobby i disse lockdown tider. Det er helt fantastisk befriende og legge bort telefonen på kvelden og fokusere på noe helt annet.  Og det er og utrolig befriende og begynne på en hobby uten å sett høye krav og forventinger til seg selv. Å finne frem ark, tegnestifter og en malepensel er gøy og total avkobling. -Og du trenger ikke å produsere ett mesterverk. Finn heller tilbake til den gleden du hadde som barn. Når man bare satte seg ned og tegnet eller malte helt random ting.

The Art Collectiv Oslo selger noen helt fantastiske «Home kit» med alt du trenger til en kreativ stund. Også følger det med oppgaver som er perfekt for deg som får helt prestasjonsangst av hvite blanke ark som skal fylles. Anbefales på det varmeste. Vi lover du kommer til å bli imponert over hva du får til når noen guider deg litt.