Litt maling er alt som skal til

FORNY NOEN GAMLE MØBLER PÅ 1-2-3

Tiden hjemme har gjort at mange av oss ønsker litt forandring. Kanskje du har oppdatert sofaen med noen nye puter, kjøpt inn et nytt sengetøy, friske grønne planter. Vi hadde noen små fargeprøver med maling stående, så vi fornyet liksågodt en hylle vi lenge hadde tenkt å gjøre noe med. Det er ikke all verden av maling du trenger for å male et lite bord, en liten hylle eller en krakk – vips så har du et «nytt» møbel!

Det finnes så mange fine farger å velge mellom og vi synes at halve moroa er å finne ut av hvilken farge vi skal velge. Med litt forskjellige fargeprøver å velge mellom, så går det raskt å male over igjen – hvis den første fargen ikke ble helt rett. Det gjør så innmari mye for et rom med litt forandring.

Et fint lite prosjekt for helgen kanskje?