Makeup tips på Instagram

DISSE HENTER VI MAKEUP INSPIRASJON FRA PÅ INSTAGRAM

Selv om vi ikke er så drevne med sminkekostene, så er det veldig inspirerende å følge de som er det! Man blir inspirert til å prøve noe nytt og plukker opp mange gode tips. Vi har noen favoritter på Instagram som vi synes er litt ekstra inspirerende, og de deler vi gjerne med dere!
@thereseaanonli er så ekte, jordnær og rådyktig. Og vi kjenner at vi blir glad hver gang hun dukker opp på skjermen!
– Den franske makeup artisten Violette er bare elsk! Hun er så tullete flink, vi får bare lyst til å kopiere hver eneste look hun legger ut. Du finner henne på kontoen @violette_fr.
Nam Vo er helt rå på glow! Vi blir helt satt ut av den gløden. Hun deler også mange inspirerende hudpleietips.
Tomas Erdis er vi superglade i! Han jobber vi med stadig vekk, og han er bare så utrolig dyktig og en skikkelig gledesspreder!
– Nylig kom vi over Jenna Menard på Instagram, og vi ble sittende å titte gjennom video etter video. Hun får alt til å se veldig enkelt og uanstrengt ut, det kan vi like. Også har hun også fått oss til å holde utkikk etter rosa eyeliner. Altså, det hadde vi ikke trodd var noe som skulle havne på ønskelista. Men hun får det til å se så fresht ut, så nå vil vi teste også!
– Også er det denne blomstrende, fargerike kontoen som vi har nevnt før. Vi blir så utrolig fascinert av den vakre makeupen som @iseecaroline legger, så tullete vakkert!

Følger du noen kontoer vi bør sjekke ut, send oss en DM på Instagram da vel!