Houseplant of the week

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

Er det egentlig noe som føles mer sommerlig og fresht enn sitroner og sitrontrær? Det gjør at vi straks drømmer oss avsted til sydligere strøk og nydelige sitrontrelunder. Enn så lenge gjenskaper vi litt av den følelsen ved å skaffe oss et eget lite sitrontre. Å ha et sitrontre i hus er ren lykke, de er så fine! Ikke bare ser de freshe ut, det er også ren luksus å kunne plukke egne sitroner – også lukter de helt vidunderlig godt. Har du forsøkt å gni fingrene mot bladene på et sitrontre? Det tryller frem den mest magiske lukten av sitroner!

Sitrontrær trenger varme og mye lys så plasser den et sted der den får nettopp det. men pass på at det ikke trekker kald luft på den, det liker den ikke. Når sommeren kommer kan du flytte den ut og la den nyte solstrålene på ekte, og pynte opp balkongen eller terrassen din.