9 fine ting vi elsker med vinteren

NOE AV DET FINESTE MED VINTEREN

Selv om vi kjenner at vi lengter etter vår, solbriller på nesa og bare legger – så er det noe med å nyte den tiden vi er inne i. Og vinteren har jo tenkt å være her en god stund enda, så da gjelder det å gjøre det beste ut av denne tiden! Her er noen av tingene vi liker aller, aller best med vinteren:
– Kakao, i alle varianter! Vi har laget mange deilige versjoner her på nettmagasinet, blant annet kakao på pinne, kakao med ingefær eller en deilig vegansk varm sjokolade.
– Kom deg ut i den friske, deilige vinterluften! Om det er en liten gåtur, en tur i skiløypa, ut for å stå på skøyter eller å dra i bakken. Tenk så deilig med masse frisk luft og roser i kinnene.
Lag vakre islykter, ikke vent for lenge – det blir snart mildere.
– Kryp opp i sofaen og se en ny serie! Vi deler jevnlig serietips og filmtips her på nettmagasinet. Snart tipser vi om en skikkelig koselig serie du bør få med deg!
– Varme bad er ekstra deilig på denne tiden av året, og vi har delt mange tips om hvordan du kan gjøre badet ekstra digg! Mange av tipsene funker vel så godt i dusjen, eller i et fotbad.
– Samle kohorten din og dra ut i skogen, eller strandkanten. Ta med varm kakao eller fyr opp bål.
– Er du nysgjerrig på vinterbading? Kanskje du skal teste det ut!
– Svøp deg inn i de store, deilige strikkegenserne dine! Kanskje du skal strikke deg en ny, vi deler jevnlig strikkeoppskrifter.
– Supper er en stor favoritt på denne tiden av året! Du finner masse deilige supper i vårt arkiv.