Lag digge Raw bringebærkuler

SKIKKELIG GODE RAW BRINGEBÆRKULER 

Du trenger ikke ha bakeskills for å lage disse, disse lager nærmest seg selv. Sunt snop fylt med masse energi og gode næringsstoffer, det er digg å starte uken med. Så digg å ha tilgjengelig i kjøleskapet når du trenger en liten energiboost i løpet av dagen!

Til ca 25-30 kuler trenger du: 

20 dadler
3 dl usaltede cashewnøtter

4 ss flytende kokosolje (varm den forsiktig opp på plata) 
2 never frysetørket Bringebær. Vi fant det på Jacobs, ellers kan du kjøpe det på nett her. 
Bringebærstøv. Finner du her, og på utvalgte butikker. 

Å lage raw kuler høres kanskje komplisert ut, men det er overraskende lett så lenge du har en blender eller kjøkkenmaskin som takler å knuse nøtter. Finn frem alle ingrediensene og putt oppi litt og litt. Start gjerne med halvparten av nøttene og halvparten av dadlene. Blend til du får en tykk, jevn masse. Sørg for å skrape ned den masse som ligger langs kantene innimellom, slik at alt blir most og blandes godt.

Dersom blandingen er for tørr for å rulle kuler putter du bare oppi litt mer kokosolje. Den skal være litt sticky for at alt skal blandes sammen. Rull sammen passe store kuler og putt de oppi en liten bolle med bringebærstøv og rull den rundt så hele er dekket av det fine rosa støvet.

De du ikke spiser opp med en gang kan du putte i kjøleskapet i en boks, og nyte med god samvittighet senere. Skikkelig digg!