Pærepizza med honning og chèvre

PIZZAEN SOM TRUMFER OPP SOM NY FAVORITT AKKURAT NÅ

Blandingen av chèvre og honning er en klassiker vi aldri blir lei av. Og kombinert med pærer, så er det supergodt på pizza! Hett tips hvis du ikke vet hva du skal lage til middag i dag.

Det du trenger:
Pære på hermetikk eller fersk. Hermetisk pære gjør pizzaen søtere.
Chèvre
Pizzaost
Ruccola
Flytende honning
Pinjekjerner
Hvit pizzasaus, kjøp gjerne ferdig (eller bruk den vi har laget her)
Pizzabunn

Smør ut sausen over hele bunnen. Kutt opp pærer og fordel jevnt på hele pizzaen. Strø over pizzaost og skiver med chèvre. Topp med masse pinjekjerner. Pizzaen stekes på 220 grader i 10-12 minutter. Når pizzaen er ferdigstekt topper du den med ruccola, og drisler over honning. Helt magisk godt!