Har du en bunke gamle magasiner?

SKAP NOE INSPIRERENDE AV MAGASINBUNKEN!

Vi er vel kanskje ikke de eneste som har mange bunker med gamle magasiner liggende hjemme? Og magasinbunker i seg selv kan jo være veldig dekorativt, det er kult å bruke en magasinbunke som et sidebord, nattbord eller stable magasiner i to stabler og legg på en bordplate.

Men det er også mye fint du kan lage av de fine bildene inni magasinene. Sett deg ned med en bunke gamle magasiner og klipp og riv ut de bildene du elsker. Heng opp noen magasinsider og utvalgte bilder som bilder på veggen, det funker fint i alle rom. Bare se hvordan vi stylet kjøkkenet på kontoret med fine funn fra magasiner. Eller hvordan vi dekket en hel vegg på hjemmekontoret med freshe bilder! Du kan også tråle bruktbutikker etter mange fine rammer, og ramme inn de fineste magasinsidene du finner. Og finner du en moteserie du digger litt ekstra, vel la magasinet ligge fremme med disse vakre bildene fremme da vel!