Plaggene som lever videre

POLARN O. PYRET GJØR DET ENKELT Å VELGE BÆREKRAFTIG

De siste ukene har vi brukt litt tid på å rydde i garderober og skap, og startet året litt på ny frisk. Og alle som er småbarnsforeldre vet hvor raskt barna kan vokse ut av klær i perioder. Da er det godt å få ryddet skikkelig opp, sett over hva man har, sette opp en liste over hva man trenger og finne ut hva som er blitt for lite.

Det er ganske mange minner knyttet til en del av plaggene, fra den fine turen i skogen, dagen med kjelke i akebakken, skiturene med kakao og boller. Da er det også fint å tenke på at disse klærne kan leve videre hos noen andre og være med å skape flere gode minner.

Polarn O.Pyret sine klær er laget for å tåle vær og vind og barns lek, det er kvalitetsklær som fint kan brukes av både 1 og 2 og 3 barn etter hverandre. Og Polarn O.Pyret gjør det enkelt å velge bærekraftig med sine Second Hand løsninger i butikkene sine, og på nettbutikken. Du kan enkelt levere inn brukte Polarn O.Pyret klær, og få en bonussjekk som du kan bruke på neste kjøp. Godt for miljøet og det er veldig hyggelig å tenke på at klærne man har blitt glad i, kan leve videre hos noen andre. Les mer om Polarn O.Pyret sin Second Hand løsning her.

Når du kjøper kvalitetsplagg fra Polarn O.Pyret, så er disse laget for å ha lang levetid, men det er også ting du kan gjøre får å ta best mulig vare på yttertøyet til barna:
– Vask mer bærekraftig! Veldig ofte så trengs ikke yttertøyet å vaskes, det er ofte nok å tørke av tøyet med en microfiberklut med vann på. Ikke sleng tøyet i vaskemaskinen før det er nødvendig.
– Når du skal vaske tøyet i maskinen, vask på riktig temperatur og vask med lignende farger. Lukk alle knapper, glidelåser, spenner og borrelåser. Vask plagget med vrangsiden ut for å redusere slitasjen på ytterstoffet.
– Tørk alltid i tørkeskap eller tørketrommel, men på lav temperatur. Plagget bør varmebehandles etter vask for å reaktivere vannavvisningen. Impregner plagget på nytt når det trengs, velg impregnering som er PFC-fri (kjøpes i sportsbutikker).

Når du handler hos Polarn O. Pyret så velger du tøy som er laget for å vare, og tøy som er laget for lek i all slags vær, les mer om Polarn O.Pyret sine bærekraftsmål her.