Kikk inn på Camilla’s drømmebad

HISTOREN OM HVORDAN ET GJESTEROM BLE TIL DRØMMEBADET

Å flytte og totalrenovere et hus fra topp til tå høres kanskje ikke ut som det smarteste å finne på når man nettopp har fått en liten baby. Men, med riktige mennesker og bra team så lar det seg gjøre uten noe stress. Vi skjønte ganske tidlig at vi trengte en totalentreprenør på dette prosjektet og valget falt på Lomundal Bygg. Vi fikk en prosjektleder som sørget for å gjøre prosessen smidig, som koordinerte med interiørarkitekter, snekkere, malere, riving, rørleggere, elektrikere, kort fortalt holdt dialogen om alt og med alle som vi ikke hadde peiling på. En enorm trygghet for oss som nettopp var blitt nybakte foreldre.

For flere bilder og leverandørlister fra badet klikk deg inn til Lomundal her.

Prosjekt Drømmebad begynte med dette rommet. Ett gjesterom med et bittelite bad skulle nå bli et stort bad! Et stort bad som passer en liten familie.

Vegger, gulv og alt ble revet..

Før fliser, badekar og alt det nye ble satt på plass.

Vi ønsket oss et lyst og fresht bad i naturmaterialer med masse god plass til oppbevaring. Vi ønsket også å ta med oss former og farger som går igjen i resten av funkishuset.

En av favorittene på badet er flisene med riller som gir en fin bølgeeffekt mot resten av det stramme designet.

Elsker og at vi får inn dagslys fra vinduene på dagtid, og ikke minst at man kan ha vinduet oppe for deilig frisk luft når man tar seg ett bad.

For mer info om fliser, materialer, design og flere bilder av badet. Klikk deg inn på Lomundal for et komplett liste og oversikt.