Bolle med rosa glasur på 1-2-3

BOLLEN SOM PASSER LIKE FINT TIL MORSDAG, FASTELAVN OG VALENTINSDAGEN 

Det trenger ikke alltid være så komplisert og du kan lett gjøre helt vanlige kjøpeboller litt mer magiske. Kjør på med rosa glasur (bruk konditorfarge eller bringebærstøv), tørkede roseblader, bringebær, sjokolade og litt spiselig gullstøv. Det er ikke alle som er like glad i for mye krem og søtsaker – da er denne helt perfekt!

Inviter kohorten til deilige boller og gjør gjerne litt ekstra ut av det. Når var sist dere pyntet dere litt? Finn frem kjolen, noen fine sko og nyt dagen sammen!

Bringebærpulver, spiselig gullstøv og tørkede roseblader kan du få tak i på matbutikker med ekstra godt utvalg, og butikker som har stort utvalg kakepynt (enkelte Jernia butikker, Traktøren og Kitchn kan ha godt utvalg av spiselig pynt!)