Lag pikekyss denne uka

DENNE HELGEN (UKA) ER DET PERFEKT MED MARENGS 

Siden det er både valentines, morsdag og fastelavn denne helgen er det perfekt å lage opp noen søtsaker. Marengs er så godt og det finnes så mange fine og gode varianter du kan lage. Vi deler noen av våre beste marengs- og pikekyssoppskrifter her.

FORMET SOM ROSER 

Roser hører hjemme både til valentines og morsdag. Hva med å lage de i form av marengs? Det er skikkelig koselig og mye lettere enn du kanskje skulle tro. Klikk deg inn her for å se mer 

MINI PAVLOVA MED LEMON CURD

Akkurat passe syrlig og søtt på samme tid! Pavlova er jo så digg med friske frukter og bær, men istedenfor å lage en stor kake syntes vi det er enda hyggeligere å lage små porsjonskaker. Klikk deg inn her for oppskrift. 

MED SMAK AV ROSER 

Hva med å lage noen med smak av roser? Ekstra fine blir de når de også blir toppet med noen spiselige roseblader. Skikkelig yummi! Klikk deg inn her for mer info. 

BÅDE SYRLIG OG SØTT

Vi delte oppskriften på deilig lemon curd igjen, det er jo så godt! Deilig hvit marengs med masse syrlig og god lemon curd ser nesten ut som de vakreste peoner. Lyst til å lage de? Klikk deg inn her.