Vårfølelse på soverommet

TIPSENE FOR Å SKAPE FRISK VÅRSTEMNING PÅ SOVEROMMET

Nå som dagene blir lysere og sola svøper hjemmet inn i deilig sollys igjen, så kommer behovet for å friske opp litt hjemme. Vi får så lyst til å gjøre det litt ekstra vårlig og friskt rundt oss! Og soverommet har fått en liten vårlig oppfriskning med enkle grep.

En av de første tingene vi gjorde var å få inn en frisk farge, og få farger føles så vårlige som duse gultoner. Et lite tips er å kombinere to sengesett i samme fargetoner, et med mønster og et ensfarget. Det gir et litt mer levende og fint uttrykk, men samtidig veldig delikat. Her har vi kombinert to vårnyheter fra Høie, Winnie i gul og Mira i dus gul. Mira sengesettene har lenge vært en favoritt hos oss, med sin myke steinvaskede kvalitet som føles supermykt mot huden og har en lyxig matt kvalitet.

Kjøp inn noen fine grønne planter til soverommet! Siden det er et stort vindu på soverommet og nok lys, så prøver vi oss med et sitrontre – som senere i vår skal få lov til å flytte ut på balkongen. Så vårlig og fresht!

Et annet tips er å sette en bukett med friske blomster på soverommet! Husk å velge noen blomster som ikke har så mye duft, slik at duften ikke forstyrrer søvnen din.

Frisk luft! Utnytt den friske kalde duften vi har ute nå, heng ut dynene til lufting hver gang du skifter sengetøy – og gi samtidig soverommet en skikkelig utlufting. Og er det ekstra kaldt (-15 grader eller kaldere) så passer det veldig godt å lufte dynene, da dreper du nemlig eventuell midd. La gjerne dynene luftes ute hele dagen, og rist dynen godt før du legger på nytt sengetøy.

Nå som vi jobber litt mer hjemmefra, så er det hyggelig å gjøre det litt ekstra hyggelig rundt seg. Og da er det fint å kunne gi seg selv en ekstra god start på dagen med et fresht og vårlig soverom. Ikke noe mer snoozing her, her er det hyggelig å stå opp hver eneste morgen – ja så hyggelig at vi gjerne tar morgenkaffen her hver morgen!