Fastelavn – boller med alt som er godt

FASTELAVNSBOLLENE SOM ER LITT EKSTRA

Vi lagde noen skikkelig gode fastelavnsboller i fjor, så vi deler de igjen – de er fylt med alt som er digg! Det er lov å kose seg litt ekstra, og i år faller både Fastelavn, morsdag og valentine på samme søndag, så da går vi all inn. Lag bollene fra bunnen eller kjøp de ferdige – begge deler funker like fint.

Det du trenger er følgende: friske bringebær, blåbær og rips, kremfløte eller et vegansk alternativ, ekte vaniljesukker og en eske Toffifee. Start med å piske krem. Et lite triks for ekstra god krem er å tilsette litt ekte vaniljesukker. Når kremen nesten er ferdigpisket så setter du den litt tilside. ta en håndfull av bærene i en bolle og mos de med en gaffel, tilsett bærene i kremen og visp ferdig.

Del bollene i to og fyll de med bærkrem. Topp med litt krem på toppen, litt ekstra bær og noen Toffifee. Og gjerne et dryss melis hvis du vil.

Be inn noen du er glad i til fastelavnsboller, eller kos deg med de selv!

Følg med, vi deler flere digge fastelavnsboller i dagene som kommer!